Oman yritystoiminnan vastuullisuudesta pitäisi viestiä, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Anna ammattilaisen auttaa.

Vastuullisuusviestinnän koulutusta ja konsultointia matkailualan toimijoille


Matkailun ja viestinnän ammattilainen

Vastuullisuusviestinnän kouluttajana toimii pitkän linjan matkailuviestijä, vastuullisen matkailun verkkomedia Valppaan perustaja ja päätoimittaja sekä sivutoiminen matkailuyrittäjä Saana Jaakkola.

Inspiroiva ja käytännönläheinen

Vastuullisuusviestinnän koulutuksissa korostuvat konkreettiset ja käytännönläheiset esimerkit ja työkalut, jotka innostavat ja madaltavat kynnystä oman vastuullisuusviestinnän aloittamiseen.

Räätälöidyt sisällöt

Kahta samanlaista asiakasta ja yleisöä ei ole olemassa – siksi ei ole myöskään kahta samanlaista koulutusta. Vastuullisuusviestinnän luennot ja koulutukset räätälöidään aina vastaamaan kuulijoiden tarpeita.

Tätä mieltä asiakkaani ovat:

Saanasta huokuu aito kiinnostus esitellessään teemoja. Asiakaslähtöinen lähestymistapa antaa mahdollisuuden dialogille. Käytännönläheiset esimerkit takaavat helposti lähestyttävän kontaktin Saanan ja yleisön välille. Vähättelemättä vaikeitakin aiheita Saana pystyy tuomaan esille rauhallisesti moninaisia näkökulmia, ja hänen ammattitaitonsa välittyy kuulijoille tuoden turvallisuuden tuntua.
–  Riina Helppi-Kurki, projektipäällikkö, goSaimaa Oy
Pohjois-Savossa kestävän matkailun edistämishankkeessa kestävien ja vastuullisten kehittämistoimien ohella yhdeksi merkittävimmäksi teemaksi nousi vastuullisuudesta viestiminen. Saana osoittautui oivaksi valinnaksi valaisemaan matkailualan yrittäjille, miten tärkeästä palapelin palasesta puhutaan, kun puhutaan viestimisestä ja vastuullisuudesta samassa lauseessa.
–  Jani Paukkonen, projektipäällikkö, Sustainable Tahko -hanke