Pikku hetki, kohta olet perillä...

Matkailu kotimaassa

Uusia saaristoreittejä aktiivimatkailijoille

 • Matkailu kotimaassa: Uusia saaristoreittejä aktiivimatkailijoille

 • Asiakkaasta

  Yhteistyömme Matkailu kotimaassa -lehden kanssa on jatkunut elokuusta 2014 tähän päivään asti. Vuosien varrelle on mahtunut satoja mielenkiintoisia haastatteluja ja saman verran tarinoita upeista matkakohteista ympäri Suomea. Samalla työ on tarjonnut minulle valtavasti inspiraatiota omille kotimaanmatkoilleni.

 • Ote artikkelista

  "Saaristosta kajahtaa ilouutisia liikkuvaisten lomien ystäville. Paraisilla puuhastellaan uuden pyhiinvaellusreitin parissa, ja Kemiönsaaren kautta kulkevan Rannikkoreitin voi polkea jatkossa ympyräreittinä – saarihyppely on mahdollista nyt myös Suomessa.
  Saariston rengasteiden avaaminen talvimatkailuun vaatii vielä työtä, mutta pohjoismaiden ensimmäisen meriväyliä hyödyntävän pyhiinvaellusreitin Pyhän Olavin merireitin merkintä alkaa keväällä.
  Paraisten kaupungin matkailuasiamies Martti Nilsson kertoo, että kansainvälisen hankkeen tavoitteena on avata vuonna 2019 pyhiinvaellusreitti Turusta Ahvenanmaan saariston kautta Ruotsin Grisslehamniin. Kalastajakylän pohjoispuolella uusi reitti yhdistyy jo olemassa olevaan, Norjan Trondheimiin asti kulkevaan Pyhän Olavin reittiin. Valmistuttuaan reitin kokonaispituus on 1 185 kilometriä."