Moi, olen Saana. Karmivan kiva tutustua!


Päiväsaikaan viestin vastuullisuudesta, matkailusta ja viestinnästä kirjoittamalla ja kouluttamalla.
Illan tullen minusta kuoriutuu kenties Suomen pelottavin paikallisopas.

Saana Jaakkola | Toimittaja, viestinnän ammattilainen, vastuullisen matkailun asiantuntija ja kenties Suomen pelottavin paikallisopas

Aina en kuitenkaan pakerra työn parissa. Silloin minut löytää luonnon helmasta: sienimetsästä, karpalosuolta, melontaretkeltä, patikointipoluilta, kasvimaan keskeltä tai kamera kourassa tähtitaivaan ja revontulien alta. Tai rantasaunastani, jonka lauteilla saan aina parhaat ideani.

Onneksi täällä maaseudulla, Selkämeren rannalla Satakunnan sydämessä, luonto alkaa heti kotiovelta.

Et varmaankaan ole saapunut sivulleni siksi, että haluaisit lukea vapaa-ajastani, joten mennään asiaan.

Uratarinani on pitkä ja täynnä uskomattomia käänteitä, ja kerron niistä mielelläni, kun vähän tutustutaan. Alta löydät kuitenkin ne välttämättömimmät tiedot, joiden vuoksi olet sivustolleni saapunut.

Viestinnän moniosaaja ja vastuullisen matkailun asiantuntijatoimittaja

Sandria Sisällöntuotanto tuottaa sisältöä elämääsi verkossa ja livenä.

Mistä aloittaisin? Paikallistelevision yritys- ja mainosvideoiden käsikirjoittamisesta vai PR-työstä maailman suurimman hotellivertailusivuston trivagon leivissä Düsseldorfissa? Vai sittenkin paikallislehtien uutistoimittajan pestistä, joka toi muutaman villin juttukeikan jälkeen extreme-toimittajan lisänimen?

Jokainen näistä askelista johdatteli minua kohti yrittäjyyttä. Niiden seurauksena syntyi Sandria Sisällöntuotanto – yhden mutta tehokkaan naisen viestintätoimisto, joka tuottaa sisältöä elämääsi verkossa ja livenä.

Faktoista tarkka matkailutoimittaja

Matkailuun – erityisesti vastuulliseen matkailuun – erikoistuneena toimittajana olen kirjoittanut Suomen tunnetuimpiin matkailu- ja lifestylejulkaisuihin. Nykyään kirjoitan matkailusta lähes yksinomaan vastuullisen matkailun verkkomedia Valppaaseen, jonka perustaja ja päätoimittaja olen.

Hakukoneoptimoinnin taitava sisällöntuottaja

Lehtien lisäksi tuotan laadukkaita matkailusisältöjä verkkoon suomeksi ja englanniksi. Vuosien kokemus matkabloggaamisen maailmasta on opettanut arvokkaita taitoja, joista hyötyvät myös tyytyväiset asiakkaani. Taidan hakukoneoptimoinnin salat, mutta tekstini kirjoitan aina ihmiseltä ihmiselle.

Vastuullisuusviestinnän ammattilainen

Matkailuaiheiden ohessa tuotan sisältöjä vastuullisuudesta eri alojen yrityksille sekä yritysvastuun erikoisjulkaisuihin. Autan erityisesti matkailualan yrityksiä vastuullisuusviestinnässä konsultoimalla, kouluttamalla sekä vastuullisuusviestinnän kärkiä ja keinoja kirkastamalla. Lue lisää vastuullisuusviestinnän koulutuksista ja luennoista täällä.

Suomen pelottavin paikallisopas

Olen koulutettu kaupunkiopas ja todennäköisesti koko Suomen pelottavin sellainen. Vanhan Rauman kummituskierros on elämyksellinen kävelykierros keskellä karmivinta kulttuuriperintöä. Tositarinoista koostuva kummituskävely on Suomen suosituimpia paikalliselämyksiä muttei suinkaan sattumalta. Siksi kummituskierrosten lisäksi voit tilata minut inspiroimaan ja opettamaan, kuinka menestyvä matkailuelämys luodaan.

Tietokirjailija

Esikoiskirjani Aaveiden Rauma – Kummitustarinoita pitsikaupungista sekä Ghosts of Rauma – Haunted Tales from the City of Lace ilmestyivät lokakuussa 2021. Uskaltaisitko lukea?

Yhteystiedot:

Saana Jaakkola
Sandria Sisällöntuotanto
c/o Urholin Oy
Yrittäjäntie 3
27100 EURAJOKI

saana(at)sandria.fi
+358 44 328 2113

Y-tunnus: 2709132-8
Aputoiminimi: Valpas Media


S